SMS átjelző server hibajeleinek, állapotainak és hőmérsékletének átjelzésére GSM hálózaton, eszközök vezérlése

SM-03


ismertető  Műszaki leírás

SM-03

SM-03 kétállapotú események, áramkimaradás átjelzése távkapcsoló funkciók, 8 db hőmérő (vagy egyéb szenzor) fogadása


Bővebben:

SM-03

SMS kommunikátor 8 kontaktus bemenettel, 8 hőmérő bemenettel (TSC-10, TSA-20 vagy TSA-30)és 2 vezérelhető kimenettel (a HTSA-20, a HTSA-30 és az UNIS-10 illesztők két-két hőmérő helyet foglalnak el). A készülék programozása során megadott feltételek alapján a kontaktus és hőmérő bemeneteken történt változásokról SMS-ben riasztja felhasználóját, valamint SMS-sel vezérelni lehet a kimenetekre csatlakoztatott eszközöket. A SM-03 be- és kimeneteire bármilyen berendezés (pl. hűtő, fűtő, szellőztetők) állapot vagy hibakimenete, vezérlő bemenete, illetve nedvesség jelző, nyitásérzékelő, füstjelző, stb. csatlakoztatható. A készülék segítségével klimatizált helyiségek, szerverszobák, szerverek hőmérséklet távfelügyeletét lehet megvalósítani. Ezáltal működésük üzembiztosabbá, karbantartásuk magasabb színvonalúbbá válhat. Hőmérséklet túllépés esetére a jelzésekig késleltetési idők programozhatók, így üzemszerű határérték átlépések (pl.: karbantartás, ajtók átmeneti nyitása stb.) nem generálnak felesleges riasztásokat.

Az SM-03 áramkimaradás esetén akkumulátorról tovább üzemelve az áramszünetről is értesíti a felhasználót.

Az SM-03 opcionálisan rendelkezhet kapcsolódási felülettel valamilyen adatgyűjtő, termelés-irányító vagy minőségbiztosítási rendszerekhez.

A készülék PC-ről történő felprogramozással (magyar nyelvű menürendszeren keresztül, ingyenes terminálprogrammal) és egy aktív SIM kártya behelyezésével máris üzemkész. A KL-02 az összes hazai mobilszolgáltató (T-Mobile, Telenor, Vodafone) SIM kártyájával működik.